Organizacje Studenckie - Koło Naukowe Gastronomii

Wersja do wydruku

STUDENCKIE KOŁO NAUKOWE GASTRONOMII w skrócie: SKNG

Serdecznie zapraszamy na spotkanie organizacyjne Koła Naukowego Gastronomii, które odbędzie się w czwartek 23 listopada 2017 r. o godz. 16.00 w Wyższej Szkole Turystyki i Hotelarstwa w Gdańsku.

Kolejne spotkanie: 14 grudnia 2017 r. godz. 16:00 sala G-04

 
Opiekun koła: mgr Anna Jarema - Żyżun
Przewodniczący:
 
PRZYJDŹ i PRZYŁĄCZ SIĘ !!!
 
Cele i zadania koła:
 
Integracja studentów wokół zagadnień związanych z gastronomią.
Pogłębianie wiedzy poprzez studiowanie najnowszych opracowań naukowych z zakresu współczesnego żywienia w świecie turystycznych trendów, mody i kierunków branżowych.
Organizacja spotkań, na których opracowywane są materiały na konferencje i seminaria oraz wygłaszane referaty.
Współpraca z innymi kołami naukowymi i organizacjami studenckimi działającymi w WSTiH oraz w innych uczelniach wyższych w Trójmieście i Polsce.
Organizacja wyjazdów w celach dydaktycznych.
 
ZAPRASZAMY WSZYSTKICH STUDENTÓW DO WSPÓŁPRACY I AKTYWNEGO UDZIAŁU W STUDENCKIM KOLE NAUKOWYM GASTRONOMII.
PRZYJDŹ, CZEKAMY NA CIEBIE.

 

Strona wykorzystuje pliki cookie