;

Plan zajęć

  • ROZKŁAD ZAJĘĆ W ROKU AKADEMICKIM 2020/2021 – STUDIA STACJONARNE, SEMESTR LETNI (PDF)
  • ROZKŁAD ZAJĘĆ W ROKU AKADEMICKIM 2020/2021STUDIA E-LEARNING, SEMESTR LETNI  (PDF)

Rozkład zajęć jest w trakcie aktualizacji, prosimy o częste sprawdzanie bieżących zmian

Opis grup:

101 LD – 1 rok, I stopień

102 LDR – 1 rok, grupa rosyjska, I stopień (Бакалавриат на русском языке)

201 LDH – 2 rok, I stopień, (Zarządzanie w hotelarstwie i gastronomii)

202 LDG– 2 rok, I stopień, (Gastronomia i dietetyka)

203 LDM– 2 rok, I stopień, (Międzynarodowy biznes turystyczny)

301 LDH – 3 rok, I stopień, (Zarządzanie w hotelarstwie i gastronomii)

401 MDS – 1 rok, II stopień, (Zarządzanie w sektorze turystycznym)

402 MDE – 1 rok, II stopień, (Event Management))

501 MDS – 2 rok, II stopień, (Zarządzanie w sektorze turystycznym)

502 MDG – 2 rok, II stopień, (Zarządzanie gastronomią)

101 LL – I LE – 1 rok, I stopień

201 LLH – II LE – 2 rok, I stopień, (Zarządzanie w hotelarstwie i gastronomii)

202 LLM – II LEM – 2 rok, I stopień, (Międzynarodowy biznes turystyczny)

301 LLH – III LE – 3 rok, I stopień (Zarządzanie w hotelarstwie i gastronomii)

501 ML – II ME – 2 rok, II stopień (Zarządzanie w sektorze turystycznym)

 

  • ROZKŁAD ZAJĘĆ W ROKU AKADEMICKIM 2020/2021 – STUDIA NIESTACJONARNE, SEMESTR LETNI  (PDF)

Rozkład zajęć jest w trakcie aktualizacji, prosimy o częste sprawdzanie bieżących zmian

Opis grup:

101 LZ – 1 rok, I stopień

201 LZH – 2 rok, I stopień, (Zarządzanie w hotelarstwie i gastronomii)
202 LZG– 2 rok, I stopień, (Gastronomia i dietetyka)
203 LZM– 2 rok, I stopień, (Międzynarodowy biznes turystyczny)

301 LZH – 3 rok, I stopień, (Zarządzanie w hotelarstwie i gastronomii)

302 LZG – 3 rok, I stopień, (Gastronomia i dietetyka)

303 LZM – 3 rok, I stopień, (Międzynarodowy biznes turystyczny)

401 MZS – 1 rok, II stopień (Zarządzanie w sektorze turystycznym)

402 MZE – 1 rok, II stopień (Event Management)

403 MZW – 1 rok, II stopień (Wellness Coaching)

501 MZS –2 rok, II stopień, (Zarządzanie w sektorze turystycznym)

502 MZG – 2 rok, II stopień, (Zarządzanie gastronomią)

Ułatwienia