01-02.10. |
Trudne sytuacje w obsłudze gościa - sektor HoReCa |
centrum-szkolen-i-doradztwa/kursy-horeca/39-trudne-sytuacje-w-obsludze-goscia-sektor-horeca |
07.10. |
Marketing w branży HoReCa |
|
08.10. |
Aktywna sprzedaż |
centrum-szkolen-i-doradztwa/kursy-horeca/40-aktywna-sprzedaz-w-hotelu |
13.10. |
Revenue managment |
|
15.10. |
Wykorzystanie AI w biznesie HoReCa |
centrum-szkolen-i-doradztwa/kursy-horeca/47-wykorzystanie-ai-w-biznesie-horeca |
16-17.10. |
Standardy i procedury funkcjonowania działu Housekeeping – managment |
centrum-szkolen-i-doradztwa/kursy-horeca/45-standardy-i-procedury-funkcjonowania-dzialu-housekeeping |
20-21.10. |
Znakowanie żywności w gastronomii |
centrum-szkolen-i-doradztwa/kursy-horeca/33-znakowanie-zywnosci |
22.10. |
Negocjacje biznesowe w branży HoReCa |
centrum-szkolen-i-doradztwa/kursy-horeca/51-negocjacje-biznesowe-w-branzy-horeca |
29.10. |
Cztery instytucje (PIS, IJHARS, IH i UOKiK), jedna odpowiedzialność – zbuduj bezpieczny i zgodny z prawem lokal |
centrum-szkolen-i-doradztwa/kursy-horeca/48-cztery-instytucje-pis-ijhars-ih-i-uokik-jedna-odpowiedzialnosc-zbuduj-bezpieczny-i-zgodny-z-prawem-lokal-horeca |