Kalendarz szkoleń

Wrzesień

DATA TEMAT SZKOLENIA LINK DO SZKOLENIA
11.09. Wykorzystanie AI w biznesie HoReCa centrum-szkolen-i-doradztwa/kursy-horeca/47-wykorzystanie-ai-w-biznesie-horeca
15.09. Event manager centrum-szkolen-i-doradztwa/kursy-horeca/17-event-manager 
16.09. Aktywna sprzedaż w hotelu centrum-szkolen-i-doradztwa/kursy-horeca/40-aktywna-sprzedaz-w-hotelu 
23.09. Cztery instytucje (PIS, IJHARS, IH i UOKiK), jedna odpowiedzialność – zbuduj bezpieczny i zgodny z prawem lokal centrum-szkolen-i-doradztwa/kursy-horeca/48-cztery-instytucje-pis-ijhars-ih-i-uokik-jedna-odpowiedzialnosc-zbuduj-bezpieczny-i-zgodny-z-prawem-lokal-horeca 
24-25.09. Standardy i procedury funkcjonowania działu Housekeeping – podstawowy centrum-szkolen-i-doradztwa/kursy-horeca/46-standardy-i-procedury-funkcjonowania-dzialu-housekeeping-podstawowy 
29-30.09. Znakowanie żywności w gastronomii centrum-szkolen-i-doradztwa/kursy-horeca/33-znakowanie-zywnosci 

Październik

DATA TEMAT SZKOLENIA LINK DO SZKOLENIA
01-02.10. Trudne sytuacje w obsłudze gościa - sektor HoReCa  centrum-szkolen-i-doradztwa/kursy-horeca/39-trudne-sytuacje-w-obsludze-goscia-sektor-horeca
07.10. Marketing w branży HoReCa  
08.10. Aktywna sprzedaż centrum-szkolen-i-doradztwa/kursy-horeca/40-aktywna-sprzedaz-w-hotelu
13.10. Revenue managment  
15.10. Wykorzystanie AI w biznesie HoReCa centrum-szkolen-i-doradztwa/kursy-horeca/47-wykorzystanie-ai-w-biznesie-horeca 
16-17.10.  Standardy i procedury funkcjonowania działu Housekeeping – managment centrum-szkolen-i-doradztwa/kursy-horeca/45-standardy-i-procedury-funkcjonowania-dzialu-housekeeping 
20-21.10. Znakowanie żywności w gastronomii centrum-szkolen-i-doradztwa/kursy-horeca/33-znakowanie-zywnosci 
22.10.  Negocjacje biznesowe w branży HoReCa centrum-szkolen-i-doradztwa/kursy-horeca/51-negocjacje-biznesowe-w-branzy-horeca 
29.10. Cztery instytucje (PIS, IJHARS, IH i UOKiK), jedna odpowiedzialność – zbuduj bezpieczny i zgodny z prawem lokal centrum-szkolen-i-doradztwa/kursy-horeca/48-cztery-instytucje-pis-ijhars-ih-i-uokik-jedna-odpowiedzialnosc-zbuduj-bezpieczny-i-zgodny-z-prawem-lokal-horeca