11.09. |
Wykorzystanie AI w biznesie HoReCa |
centrum-szkolen-i-doradztwa/kursy-horeca/47-wykorzystanie-ai-w-biznesie-horeca |
15.09. |
Event manager |
centrum-szkolen-i-doradztwa/kursy-horeca/17-event-manager |
16.09. |
Aktywna sprzedaż w hotelu |
centrum-szkolen-i-doradztwa/kursy-horeca/40-aktywna-sprzedaz-w-hotelu |
23.09. |
Cztery instytucje (PIS, IJHARS, IH i UOKiK), jedna odpowiedzialność – zbuduj bezpieczny i zgodny z prawem lokal |
centrum-szkolen-i-doradztwa/kursy-horeca/48-cztery-instytucje-pis-ijhars-ih-i-uokik-jedna-odpowiedzialnosc-zbuduj-bezpieczny-i-zgodny-z-prawem-lokal-horeca |
24-25.09. |
Standardy i procedury funkcjonowania działu Housekeeping – podstawowy |
centrum-szkolen-i-doradztwa/kursy-horeca/46-standardy-i-procedury-funkcjonowania-dzialu-housekeeping-podstawowy |
29-30.09. |
Znakowanie żywności w gastronomii |
centrum-szkolen-i-doradztwa/kursy-horeca/33-znakowanie-zywnosci |