| 02.02 |
Zrównoważony rozwój w branży HoReCa – teoria, praktyka, trendy |
centrum-szkolen-i-doradztwa/kursy-horeca/54-zrownowazony-rozwoj-w-branzy-horeca-teoria-praktyka-trendy |
| 04.02 |
Cztery instytucje (PIS, IJHARS, IH i UOKiK), jedna odpowiedzialność – zbuduj bezpieczny i zgodny z prawem lokal |
centrum-szkolen-i-doradztwa/kursy-horeca/48-cztery-instytucje-pis-ijhars-ih-i-uokik-jedna-odpowiedzialnosc-zbuduj-bezpieczny-i-zgodny-z-prawem-lokal-horeca |
| 10.02 |
Aktywna sprzedaż |
centrum-szkolen-i-doradztwa/kursy-horeca/40-aktywna-sprzedaz-w-hotelu |
| 11.02 |
Wykorzystanie AI w biznesie HoReCa |
centrum-szkolen-i-doradztwa/kursy-horeca/47-wykorzystanie-ai-w-biznesie-horeca |
| 12.02 |
Event manager |
centrum-szkolen-i-doradztwa/kursy-horeca/17-event-manager-profesjonalna-organizacja-wydarzen |
| 16-17.02 |
Standardy i procedury funkcjonowania działu Housekeeping – podstawowy |
centrum-szkolen-i-doradztwa/kursy-horeca/46-standardy-i-procedury-funkcjonowania-dzialu-housekeeping-podstawowy |
| 19.02 |
Marketing w branży HoReCa |
centrum-szkolen-i-doradztwa/kursy-horeca/52-marketing-w-horeca-aktywna-sprzedaz-i-promocja-uslug |
| 25.02 |
Wstępne Szkolenie Baristyczne |
centrum-szkolen-i-doradztwa/kursy-horeca/44-wstepne-szkolenie-baristyczne |